Iwona i Mariusz 22.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Komentarze do Bukowej Chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 22.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ha! Jestem pierwsza Witam na forum ludzi spełniających swoje marzenia Tym bardziej, że my prawie sąsiedzi. Noo...te 100 km to tylko rzut beretem Bardzo proszę o jakiś widok Waszego domku i życzę wytrwałości w dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 23.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja tez się przyłącze życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Bukowa chatka jest urocza. Uwielbiam takie małe domki. Sama taki sobie stawiam Napisz jaki to projekt lub wrzuć rzuty. Chętnie popodziwiam i wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 fajną działeczkę macie i piękny domek będziecie budować, czy to Z7 z pracowni Z500? tak mi się zdaje bo sama go oglądałam bardzo fajny domeczek i wcale nie taki malutki pozdrawiam będę do Was zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 fajny ten domek...a najwiekszy urok w prostocie, WIELKICH i symetrycznych oknach- i nic nie zmieniaj z tych proporcji bo straci wygląd.... a teraz to jest poprostu sympatyczny!!!!powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Jak Iwona pierwsza u Iwony to ja za nią ...na końcu Przepocieszny domek! Mały ...a ma wszystko co lubię. "Mądry" dach (czyt. tani ) taras na przestrzał i do tego na słoneczko... Jak pisze ANNNJA - nie przekombinować go oby a będzie "ciacho" Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ha! Jestem pierwsza Witam na forum ludzi spełniających swoje marzenia Tym bardziej, że my prawie sąsiedzi. Noo...te 100 km to tylko rzut beretem Bardzo proszę o jakiś widok Waszego domku i życzę wytrwałości w dążeniu do celu Witam Iwonkę u Iwonki! I dziękuję za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.11.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ja tez się przyłącze życzę powodzenia! Witam i dziekuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Bukowa chatka jest urocza. Uwielbiam takie małe domki. Sama taki sobie stawiam Napisz jaki to projekt lub wrzuć rzuty. Chętnie popodziwiam i wewnątrz Witam w Bukowej Chatce! To Z7 ze studia Z500. Zamieszczę link do projektu i rzut. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.11.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 fajną działeczkę macie i piękny domek będziecie budować, czy to Z7 z pracowni Z500? tak mi się zdaje bo sama go oglądałam bardzo fajny domeczek i wcale nie taki malutki pozdrawiam będę do Was zaglądać Dziękuję za wizytę i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.11.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 fajny ten domek... a najwiekszy urok w prostocie, WIELKICH i symetrycznych oknach- i nic nie zmieniaj z tych proporcji bo straci wygląd.... a teraz to jest poprostu sympatyczny!!!! powodzenia Witaj ANNNJA! Gdzie znajdę Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.11.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Jak Iwona pierwsza u Iwony to ja za nią ...na końcu Przepocieszny domek! Mały ...a ma wszystko co lubię. "Mądry" dach (czyt. tani ) taras na przestrzał i do tego na słoneczko... Jak pisze ANNNJA - nie przekombinować go oby a będzie "ciacho" Trzymam kciuki. Witaj Aga! Obejrzałam Twój domek, jest śliczny.. Uwielbiam drewno, tak po prostu.. A w naszym niewiele zmieniliśmy, dołożyliśmy tylko z boku jedno okno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witaj Aga! Obejrzałam Twój domek, jest śliczny.. Uwielbiam drewno, tak po prostu.. A w naszym niewiele zmieniliśmy, dołożyliśmy tylko z boku jedno okno.. Jeśli uwielbiasz drewno - macie pole do popisu ! Już w projekcie sa akcenty więc można je fajnie wykorzystac. Są takie imitacje bala, półokrągłe ( na allegro są odkąd pamiętam ). Na przykład : http://www.allegro.pl/item805996917_deska_elewacyjna_imitacja_bala_montaz_wroclawopo.html Zapodaje pomysła do przemyślenia ... A może z czasem okiennice? Jeśli styl domku utrzymacie w wiejskim klimacie - okiennice będą OK ! Napisz jakie masz wyobrażenia - cos podpowiemy ... oczywiście tanio...wbrew pozorom wszyscy tu kochają słowo - tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Iwonko, jak możesz! Wstawiasz zdjęcie córki i piszesz, że to Ty? http://www.autocentrum.pl/gfx/m/foch.gif Domeczek będzie przecudny i faktycznie, obłożysz go drewnem i dasz okiennice? Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.11.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witaj Aga! Obejrzałam Twój domek, jest śliczny.. Uwielbiam drewno, tak po prostu.. A w naszym niewiele zmieniliśmy, dołożyliśmy tylko z boku jedno okno.. Jeśli uwielbiasz drewno - macie pole do popisu ! Już w projekcie sa akcenty więc można je fajnie wykorzystac. Są takie imitacje bala, półokrągłe ( na allegro są odkąd pamiętam ). Na przykład : http://www.allegro.pl/item805996917_deska_elewacyjna_imitacja_bala_montaz_wroclawopo.html Zapodaje pomysła do przemyślenia ... A może z czasem okiennice? Jeśli styl domku utrzymacie w wiejskim klimacie - okiennice będą OK ! Napisz jakie masz wyobrażenia - cos podpowiemy ... oczywiście tanio...wbrew pozorom wszyscy tu kochają słowo - tanio Pięknie dziękuję za chęć pomocy i podpowiedzi. Na pewno wykorzystamy te drewniane elementy, które są w projekcie, co do elewacji to jeszcze nie jesteśmy zdecydowani, ale okiennice? Myślę, że to dobry pomysł. Wiemy z pewnością, że duża część domu wewnątrz będzie wykończona naturalnym drewnem (mężulek sam robi ) No właśnie; co do kwestii "tanio". Mamy ograniczone możliwości finansowe i każdy wydatek kalkulujemy po kilka razy. Ale pewnie tak robi większość budujących. Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.11.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Iwonko, jak możesz! Wstawiasz zdjęcie córki i piszesz, że to Ty? http://www.autocentrum.pl/gfx/m/foch.gif Domeczek będzie przecudny i faktycznie, obłożysz go drewnem i dasz okiennice? Eh... Witaj Słoneczko! Chciałabym być w wieku mojej córki (bądź co bądź dorosłej), ale niestety! W każdym razie dziękuję za miłe i zabawne słowa. Co do okiennic i elewacji - jeszcze nie wiem - dużo zależy od kasy (wiadomo). Dziękuję za wizytę i pozdrawiam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 29.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 witaj Iwonko, domek super, że tak powiem "akuratny", otoczenie też baaardzo zachęcająco wygląda budowa zapowiada się ciekawie, dziennik "wciąga" więc na pewno będę zaglądać i podziwiać postępy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.11.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj Mamik!Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.No i.. zapraszam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts